PHOTO RECYKO PRO AA 2000mAh 4db-os bliszter B2420

Cikkszám:
AKKU00581
Katalógus: 
Készlet: 
5 990 Ft
kapacitás 2 000 mAh
feszültség 1,2 V
típus HR6 (AA ceruza)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +50 °C
töltési ciklusok száma több, mint 500
jel GP
súly 27 g
méretek 14,5 × 50,5 mm
akkumulátor mérete AA
kémiai összetétel NiMH
kategória/sorozat ReCyko Pro
tölthető igen

 A GP ReCyko Pro Photo újratölthető akkumulátor tökéletes kiegészítő minden profi fotós számára. Rendkívül fontos erénye, hogy a világ leggyorsabb akkumulátora. Ugyanis több mint 50 %-kal gyorsabb, mint a többi újratölthető elem.

A GP ReCyko Pro Photo Flash akkumulátort kifejezetten fényképezőgépekben és külső vakuegységekben való használatra fejlesztették ki. Továbbfejlesztett belső ellenállása révén gyors reakcióidővel rendelkezik a fényképezőgépek fokozott igényeinek megfelelően. Még jobb minőségű sorozatképeket készíthet, és nem fog elmulasztani egyetlen megismételhetetlen pillanatot sem. Ezt alátámasztja a független laboratóriumban végzett teszt is, amely során a GP ReCyko Pro Photo Flash akkumulátor teljesítményét más újratölthető elemekével hasonlították össze. Mi volt az eredmény? Míg a GP ReCyko Pro Photo Flash akkumulátorral 12 másodperc alatt 10 prémium minőségű képet lehetett készíteni, addig más akkumulátorokkal ugyanennyi idő alatt 2 vagy 4 képpel kevesebbet.

TISZTELT VÁSÁRLÓINK !
A SZOMBATI NYITVATARTÁST HATÁROZATLAN IDŐRE MEGSZÜNTETJÜK! Köszönjük megértésüket!

KERESÉSI TIPP : Ha valamilyen termék leírását nézzük , a termék kép fölött rákattintva a katalógus megnevezésre , lejön az egész cikkcsoport.

RENDELÉSHEZ NEM KELL REGISZTRÁLNI!

 

Színes zsugorcsőkészlet    100db 10cm-es cső  2190,-    
Cikkszám:ZSUGORCSŐ078